Borkóstoló és borvacsora

Egész évben szeretettel várunk borászatunkban, ahonnan a legszebb balatoni panoráma tárul eléd. Kóstold meg kiváló borainkat, amelyekhez helyi alapanyagokból készült, hideg finomságokat kínálunk. Kisebb létszámú, illetve népesebb csoportok számára – előzetes bejelentkezés esetén – séfünk különleges ételsort állít össze. Rendezvények és egész estét betöltő borvacsorák szervezését is vállaljuk.

Sétálj fel a Badacsony-hegy déli oldalán fekvő Laposa Birtokra, és a kirándulás végén megpihenve gyönyörködj a felejthetetlen panorámában! Közben megkóstolhatod a környék legjobb fekvésű területein termett Olaszrizlinget, Szürkebarátot, Kéknyelűt, Furmintot és a többi fajtát is.

Borkóstoló ajánlataink

A pincénél teljes kínálatunkból választhatsz pohárral, a borok iránt komolyabban érdeklődőket pedig többtételes kóstolóval várjuk.
A borkóstolás vezetett módon történik: szakképzett kollégáink egyesével mutatják be a borokat, amelyeket speciális kóstolópohárban szolgálunk fel. A kóstolók során jobban megismerheted a családot és a Badacsonyi borvidéket is.

6 féle bor kóstolása: 3300 Ft/fő
3 féle Dűlőszelektált bor kóstolása: 2200 Ft/fő

orig_laposa_terasz2.jpgA borok mellé többféle hideg finomságot kínálunk: minden ételünk helyi gazdák válogatott termékeiből készül szezonálisan elérhető alapanyagokból, saját receptek alapján. Előzetes bejelentkezés esetén kisebb társaságoknak, csoportoknak séfünk különleges ételsorral kedveskedik. 

Természetesen pincénknél vásárolni is lehet, bármelyik borunkból vihetsz haza – pinceáron.

Fedezd fel teljes borválasztékunkat és vásárolj a webshopban!

Ajánlataink csoportoknak

Csoportok, baráti társaságok és céges rendezvények számára egész estét betöltő, többfogásos borvacsorákat is szervezünk, egyéni elképzelések alapján. Kérd egyedi ajánlatunkat!
Telefon: +36 20 7777 133
E-mail: birtok@bazaltbor.hu
Csoportos ajánlatainkról bővebben

Fizethetsz készpénzzel és bankkártyával is. Kedvencedet se hagyd otthon, mert a Laposa Birtok kutya- és macskabarát hely. Hétvégéken és a nyári főszezonban javasoljuk, hogy foglalj előre asztalt.
Szeretettel várunk!