Smoke on the water BBQ Gasztropiknik

2017 Október 21 Szombat 12:00

Hagyományteremtő céllal a Paletta Bisztró gasztropikniket rendez az ősz derekán a Keszthely Yachtkikötőben, melyen neves és jellemzően regionális alapanyagokra építő éttermek mutatják meg, mit is gondolnak a BBQ-ról. Természetesen a házigazda Paletta bisztró is készül az alkalomra: füstön sült, omlós halakkal és húsokkal!
A kiállító éttermek mellet velünk lesznek még neves balatoni borászatok, a Pannon Egyetem Georgikon Kara és helyi termelők is, hiszen a legfontosabb cél felhívni a figyelmet a regionális alapanyagok felhasználásának fontosságára, a vidék összefogására.

Nagyon várjuk a családokat és az egész napra maradókat, lesz ugrálóvár, ínycsiklandó BBQ fogások, állatsimogató, helyi termelők vására, balatoni borok, kraft sörök, amerikai autók és jó zene minden mennyiségben. 

konyhák és termelők:
Wine Flow és Czinege úr / Big Green Egg Magyarország ★ Tütü Gasztró Busz ★ Hubertus-Hof Hotel & Restaurant ★ Paletta Keszthely ★ Pavilon

Korosajt Műhely ★ Laposa Birtok ★ Terra Pannonia / Fenyvesi Angus marhák ★ Bezerics Borház ★ Szomor Farm - Szürkemarha, Bivaly, Mangalica ★ Sörművek