Közzétételek

Kötelező nyilvánosság biztosítása a VP2-4.1.3.5-16 kódszámú és 1908842161 iratazonosítószámú, „Kertészet korszerűsítése – Kertészeti gépbeszerzés támogatása című projekt keretében:

  1. Kedvezményezett neve: Laposa Birtok Termelési és Szolgáltató Kft.
  2. Pályázati felhívás neve, kódszáma: Kertészet korszerűsítése - kertészeti gépbeszerzés támogatása című, VP2-4.1.3.5-16 kódszámú felhívás
  3. Projekt címe, azonosító száma: Gépbeszerzés a Laposa Birtok Kft.-nél, 1824286704 iratazonosító szám
  4. Szerződött támogatás összege: 10 000 000 Ft
  5. Támogatás mértéke (%-ban): 50 %
  6. A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A pályázati projekt keretén belül beszerzésre kerül egy Antonio Carraro SRX 9800 traktor, melyet erőgépként, illetve a rá csatlakoztatható egységek segítségével a szőlő megműveléséhez elengedhetetlen tevékenységek valósíthatóak meg. Ilyen csatlakoztatható egység a szőlőcsonkázó, mely a szőlőültetvények ápolására szolgál. A segítségével a csonkázás (önárnyékolás megszüntetése) lerövidül. A projekt keretében Rinieri CRL típusú professzionális alternálókéses szőlőcsonkázó gép kerül beszerzésre. Soraljművelés az egyik legnehezebb tevékenység a szőlőművelésben. Ennek megkönnyítése érdekében kerül beszerzésre a Vinieri Velox sorművelőgép meghajtott fűnyíró egységgel, melyek a sorok tőközeinek vegyszer nélküli, környezetkímélő gyomtalanítására szolgál majd. A Rinieri TRU szárzúzó jól használható majd a szőlőben a sorközök tisztítására és a metszésből keletkezett nyesedékaprításra. A beszerzésre kerülő AGP 400 TEN permetező hatékony segítséget nyújt majd a kórokozók és különböző szőlőt támadó megbetegedések ellen.

 

További közzétételek:

A Közbeszerzési törvény 115. § (7) bekezdése értelmében a Laposa Birtok Kft., mint Ajánlatkérő az eljárás megindítását a honlapján az alábbi módon teszi közzé:

boraszat_termekfejlesztesenek_es_eroforras-hatekonysaganak_tamogatasa_vp3-4_2_2-16.pdf

laposa_birtok_kivitelezesi_szerzodes_2018_01_25.pdf