Család

dr. Laposa József

dr. Laposa József

„Az élet és a táj jellemzője is a folyamatos változás. Feladatunk e változásban az értékek, hagyományok, a finom sajátosságok és az új technológiák, ismeretek, szokások közötti összhang megteremtése.”

Laposa Eleonóra

Laposa Eleonóra

„A világ nagy eseményei és a hétköznapok pillanatai számomra éppoly fontosak. A harmóniát a közvetlen környezetünkben kell megteremtenünk, aminek az alapja a család egysége.”

Laposa Bence

Laposa Bence

„Mert a legnagyobb veszély a viszonylagosság veszélye, hogy egyedi nincs. Hogy nincsenek ízek, zamatok, csak paraméterek… Hinnünk kell, hogy egyediek vagyunk, hogy megtaláljuk a hangulatot szőlőben, pincében, pohárban...”

Laposa Lilla

Laposa Lilla

„Addig menj, amíg érzed magadban az erőt, addig láss újat, amíg kíváncsi vagy, akkor állj meg, amikor szükséged van rá – de soha ne felejtsd el, honnan jöttél és mit jelenthet egy nyugodt vasárnap délután otthon.”

Laposa Zsófia

Laposa Zsófia

„A táj nem szelfi-háttér, nem díszlet. Táplálékot és megélhetést biztosít azoknak, akik gondozzák. A tájnak kell az embert formálnia és nem fordítva. Sokszor kérdezik, hol képzelem el magamat tíz év múlva. A válasz egyszerű: itt. És tíz év múlva is ez lesz a válasz.”