Laposa 365 2019

Laposa 365 2019

Egy bor élete tele van mesével és izgalmas mérföldkövekkel, mi az elmúlt évben ezeket mutattuk meg nektek. 365 napon keresztül követtük egy bor születését, a metszéstől egészen a palackba kerülésig. A végeredmény egy sorszámozott, limitált tétel, amiből csak 365 palack készült.

A Laposa 365 egy igazi üde, rendületes Olaszrizling a Gulács oldalában található Lovarda dűlőről. Behízelgő, intenzív, virágos és citrusok aromák élénk savakkal és egy cseppnyi minerális sóssággal keretezve.

A teljes történetért keresd a #laposa365-öt a Facebook és Instagram oldalunkon!

2 365 Ft/palack (3 155 Ft/L)
db

Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.

Szállítási költség: 2 000 Ft / megrendelés.

20 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

Hol kapható?

Kosár
Tétel -
Szállítás: 0 Ft
Biztonsági doboz: 0 Ft
Összesen: 0 Ft
Kosár megtekintése

Olaszrizling

Ha a Balatont szőlőfajtában kellene elmondani, az egészen biztosan a sokarcú és sok személyiségű Olaszrizling lenne. Ez a fajta se nem olasz, se nem rizling, sőt, a Rajnai Rizlinghez sincs köze. Pontos eredetét homály fedi – annyi biztos, hogy Nyugat-Európából érkezett a Kárpát-medencébe, és igazán a helyén van itt: mind a hőmérséklet, mind a talaj, mind a lejtők kedveznek neki. Magyarországon az egyik leggyakoribb fehérbor, talán éppen jól kezelhetősége, és sokszínűsége miatt. Könnyed fehérborok és hosszan érlelhető, nagytestű tételek készítésére egyaránt alkalmas. Nem mellesleg: nyáron fröccsnek is kitűnő!

Ismerd meg teljes választékunkat!

Elmúltál 18 éves?